Uitzendorganisaties


Je kan, wanneer jouw uitzendorganisatie, afdraagt aan Stichting Fonds Uitzendbranche (SFU) gebruik maken van de DOORZAAM-vergoedingen. In het portal kun je je interesse tonen in deze vergoedingen, de vergoedingen aanvragen en vervolgens declareren. Uitzendorganisaties die deelnemen aan de DOORZAAM vergoedingen dienen zich vooraf goed te informeren over de vergoedingen. Lees daarvoor onderstaande documenten.

•  De algemene bepalingen en voorwaarden.
 
DOORZAAM-vergoedingen:

Scholingsvoucher
Om uitzendkrachten een aanzet te geven tot een leven lang ontwikkelen en enthousiast te maken om verder te leren geeft DOORZAAM scholingsvouchers uit. Uitzendkrachten pakken hiermee de regie in handen doordat zij met de voucher een eigen budget en keuze krijgen op leergebied.


Mentorvergoeding
Wanneer de uitzendorganisatie als mentor optreedt van de uitzendkracht die een BBL-opleiding volgt en de verantwoordelijkheid neemt voor de opleidings- en begeleidingstaken, dan kan bij DOORZAAM een vergoeding voor de mentorbegeleiding van maximaal € 400 per uitzendkracht per jaar worden aangevraagd.


EVC-vergoeding
Het Ervaringscertificaat (erkenning van verworven competenties) is een instrument om de kennis en vaardigheden waar een persoon over beschikt vast te leggen. Dit vergroot de inzetbaarheid van de persoon op de arbeidsmarkt.


Diplomaroute
Diplomaroute is een versnelde route naar het diploma, waarbij de uitzendkrachten op basis van eerder opgedane praktijkkennis- en ervaring middels examens een officieel erkend mbo diploma behalen.


Alles-in-1
Dit project helpt de uitzendkracht om beter en breder inzetbaar te blijven. Onder persoonlijke begeleiding van een coach onderzoekt de uitzendkracht wat de uitdagingen zijn met betrekking tot de duurzame inzetbaarheid voor nu en de toekomst. Wil je gebruik maken van deze regeling? Neem dan contact op via info@doorzaam.nl.


Nederlands Taalbudget
Het Nederlands Taal Budget is een vergoeding van maximaal € 1500 exclusief BTW per uitzendkracht voor de opleidingskosten voor de Nederlandse taal. De opleiding heeft als doel het vergroten van de kennis dan wel het leren van de Nederlandse taal op de werkvloer waarbij extra aandacht zal zijn voor veiligheid.


Scholingsvoucher
Mentorvergoeding
EVC-vergoeding
Diplomaroute
Alles-in-1
Nederlands TaalbudgetBezig met laden een ogenblik geduld a.u.b.